Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süloğlu Kaymakamından anlamlı ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Ergin Yıldız

        EDİRNE (İHA) - Edirne Süloğlu ilçe Kaymakamı Yusuf Cankatar, Akardere köyünde yaşayan Şehit Tuncay Güdücü'nün annesi Hayriye Güdücü'yü ziyaret etti.

        Kaymakam Cankatar, şehit annesi Hayriye Güdücü ile bir süre sohbet ederek ailenin durumu hakkında bilgi alırken devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı. Ziyaret sonrasında Kaymakam Cankatar ve beraberindekiler, Şehit Tuncay Güdücü'nün mezarını ziyaret ederek, kabri başında dua ettiler.

        Kaymakam Cankatar'a ziyaret esnasında 54. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı Komutanı Piyade Albay Mehmet Atlı, İlçe Jandarma Komutanı Erol Erkorkmaz, İlçe Emniyet Amiri V. Ali Can Kaymak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Senem Koç eşlik ettiler.

        (EY-MEF-Y)

        17.05.2017 15:10:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa