Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bisikletini alan bu şölene koştu

        (Fotoğraflı)

        RİZE (İHA) - Rize Gençlik Spor Müdürlüğü'nün organize ettiği Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Rize İl Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü'nün işbirliğinde düzenlenen "Bisiklet Şöleni'ne iki yüze yakın bisikletli katıldı.

        Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte, protokol üyeleri ile vatandaşlar Kültür Merkezi'nin karşısındaki sahilde buluşarak Araştırma Hastanesi Kavşağı'na buradan da Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü binasına kadar pedal çevirdiler.

        Etkinlikte ilgili konuşan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, "Bu etkinliğe katılan tüm sporcu arkadaşlarımı kutluyorum. Bisiklet önemli bir spor aracıdır. Gençlik Haftası boyunca çeşitli etkinliklerimiz olacak. Ben etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        (EK-ÖS-Y)

        16.05.2017 11:13:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa