Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum'da motosiklet kazası: 4 yaralı

        M. Muttalip Yalçın

        ÇORUM (İHA) - Çorum'da meydana gelen iki ayrı motosiklet kazasında 4 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre, Oğuzlar istikametinden İskilip istikametine seyir halinde olan B.C. yönetimindeki motosiklet Kılıçdere köyü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Alaca ilçesine bağlı İsmailli köyünde meydana gelen motosiklet kazasında ise A.G. yönetimindeki motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı istikametten gelen H.Ç. yönetimindeki motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüleri ile motosikletlerin birisinde yolcu olarak bulunan A.K. yaralandı. Yaralılardan A.G. ve A.K. Alaca Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken H.Ç. burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum'a sevk edildi.

        (MMY-BÖ)

        15.05.2017 13:21:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa