Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Can dostlarına bir kap mama

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde düzenlenen etkinlikle sokak hayvanlarına ve barınakta kalan hayvanlara yemleme yapıldı.

        Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksek Okulu (MYO) Halkla İlişkiler 2. sınıf öğrencileri tarafından geliştirilen ve ismine "Can Dostuma Bir Kap Mama" dedikleri proje ile öğrenciler evcil hayvanları besleme şansı buldu. Halkla İlişkiler Uygulamaları dersinin bir parçası olan bu sosyal sorumluluk projesi bünyesinde öğrenciler Kırıkkale Belediyesi Evcil Hayvan Barınağı ile görüşerek gerekli izinleri alıp barınağa topladıkları kuru mama, kemik ve sütleri getirdi. Burada öğrenciler hayvanları hem besleyip hem de sevdiler.

        Bunun yanı sıra öğrenciler kampanyayı sadece barınakla sınırlı tutmadılar, topladıkları mamaları sokak hayvanlarıyla da paylaştılar. Ayrıca KYK Keskin Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler proje kapsamında yemekhaneden artan yemeklerle yurt çevresindeki sokak hayvanlarını beslediler.

        (MT-SLH-Y)

        15.05.2017 12:22:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa