Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çöplüklerde yine yangın

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Havran ve Savaştepe ilçelerindeki çöplüklerde çıkan yangınlara, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Havran ve Savaştepe Grup Amirliği ekipleri tarafından müdahale edildi.

        Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Havran ve Savaştepe'de bulunan katı atık depolama alanında gaz sıkışmasından çıktığı tahmin edilen yangınlar çıktı. Bir anda aşırı dumana neden olan yangınlara, ekipler kısa sürede müdahale etti. Yangınların çıkardığı zehirli duman çevre sakinlerinin büyük tepkisine neden oldu.

        Sürekli çıkan yangınlarla karbonmonoksit ve diğer zehirli gazları solumak zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar, çöp ihalesini alan firmaların önlem almaları konusundaİAH uyarılmasını istediler.

        (BT)

        14.05.2017 15:12:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa