Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat'ta Anneler Günü kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Muhlis Gökgül

        YOZGAT (İHA) - Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Anneler Günü dolayısıyla Şehit Fuat Bahadır Buharalıoğlu Anadolu Lisesi'nde program düzenledi.

        Anne konulu bir sunum ile başlayan programa Vali Kemal Yurtnaç'ın eşi Dilek Yurtnaç, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları, öğrenciler ve çok sayıda anne katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Musa Saydam, günün anlam ve önemine değinerek annelerin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini dile getirdi.

        Yılın her gününün anneler günü olarak kutlanması gerektiğini belirten Saydam, "Aile ve Sosyal Politikalar olarak, ilimizde annelere ve ailelere yönelik olarak sosyal iyileştirme çalışmalarımız devam etmektedir. Huzurevlerimizde bugüne kadar 158 annemize barınma hizmeti sağladık. Yeni doğan bebekler için annelere doğum yardımı olarak 2015 yılı Nisan ayından bugüne kadar 4 milyon lira ödenek sağlandı. 2006 yılından bugüne kadar Yozgat'ta ailelere çeşitli yardımlar adı altında 223 milyon liralık bir yardım sağlanarak aileler desteklenmiştir" dedi.

        Düzenlenen programda anne temalı şiirler okundu ve Alparslan Türkeş Huzurevinde kalan anneler, günün anlam ve önemine dair açıklamalarda bulundu. Salonda duygusal anlar yaşandı.Programın sonunda ise katılımcılara karanfil dağıtıldı.

        (BMG-UY-Y-)

        12.05.2017 17:09:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa