Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESOGÜ Hastanesi'ne yeni bebek bakım ve emzirme odası

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne Emirdağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın katkılarıyla yaptırılan bebek bakım ve emzirme odası hizmete açıldı.

        Annelerin rahatça bebeklerinin bakımlarını yapabileceği bebek bakım ve emzirme odasının açılışı Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif Doyuk Kartal, Tıp Fakültesi Çocuk Beslenme ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sultan D. Aydoğdu ve Sosyal Pediatri Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem Dinleyici'nin yanı sıra diğer yetkililerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Yapılan açıklamalarda, açılışı Anneler Günü haftasına denk gelen bebek bakım ve emzirme odasının, annelerimize anlamlı bir hediye olduğu ve annelerin bu şekilde bebekleriyle birlikte sosyal hayata kazandırılmasından memnuniyet duyulduğu belirtilirken, Emirdağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na teşekkür edildi.

        (BRK-MET-Y)

        12.05.2017 16:22:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa