Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meclis atış poligonu kurulmasına izin verdi

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi'nde yeni bir müdürlük ihdas edildi. Böylelikle belediyedeki müdürlük sayısı 19 oldu. Düzce Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci toplantısında alınan kararla yeni müdürlüğün organizasyon yapısı oluşturulacak.

        Düzce Belediye Meclisi'nin olağan Mayıs ayı ikinci toplantısı Meclis Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlığında yapıldı. Toplantıda birinci birleşimde ele alınan ve Bütçe komisyonuna havale edilen belediyenin 2016 yılı kesin hesabı onaylandı. Ayrıca yine birinci birleşimde ele alınan ve İmar komisyonuna havale edilen 22 adet imar planı değişiklik talebi dosyaları karara bağlandı. Düzce'de 'Atış Poligonu' kurulmasına ilişkin konu da kabul edildi. Bunun için yer belirlenmesine yönelik kamu kurum ve kuruluşlarla istişare yapılması kararlaştırıldı. Mecliste ayrıca belediye bünyesinde yeni müdürlük kurulması onaylandı. Buna göre, belediyede mevcut bulunan hal tesisleri, terminal işletmesi, hanımlar lokali gibi tesis ve işletmeler ile ilerde kurulabilecek olan tesis ve işletmelerin işletilmesi, iş ve işlemlerinin yapılması için 'İşletme ve İştirakler Müdürlüğü' kurulacak.

        (TT-AY)

        12.05.2017 16:19:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa