Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kayda'dan temizlik işçilerine sürpriz ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçilere sürpriz bir ziyarette bulundu. Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesine giderek mesaiye hazırlanan işçileri sabah erken saatte ziyaret eden Belediye Başkanı Kayda, personelle çay içerek sohbet etti.

        Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Emiştekin ile birlikte şantiyeyi ziyaret eden Başkan Kayda, çalışmalarla ilgili de bilgi aldı. Salihli'nin 102 mahallesinin temizliği için özverili çalışmalar gerçekleştiren tüm işçilere emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kayda, "Temiz bir çevre ve temiz bir Salihli için hepimize büyük görevler düşüyor. Bir belediyenin asli görevi temizliktir. Çalışma şartlarınızdaki zorluğun farkındayız. Hep birlikte el ele vererek temiz bir Salihli için çalışacağız. Biz büyük bir aileyiz. Belediyemizin bütün birimlerinde çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

        Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları da, istek ve şikayetlerini dinleyerek kendilerine her zaman destek olan Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür etti.

        (BA-SC)

        12.05.2017 15:53:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa