Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan'da Arıcılık Semineri yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan'da Arıcılık Semineri yapıldı.

        Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Erzincan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Şahin, Tarım Kredi Kooperatifleri Sivas Bölge Müdürü İsmail Köse, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdür Vekili Hakan Murat Ünlü, Erzincan Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Nadir Yüksel, Erzincan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Rahmi Özendi, Muhtarlar ve çok sayıda arı ve bal üreticileri katıldı.

        Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Personellerin yapmış olduğu bilgilendirme toplantısında Arı yetiştiricilerine mevsimsel değişiklerin arıların yaşam koşullarına etkisi ve Arı yetiştiricilerinin bu değişikliklere karşı alması gereken önlemleri konularında yetiştiricilere bilgilendirme toplantısı yapılarak, yetiştiricilerin sorularının cevaplandırılmasıyla sonlandı.

        (FG-AA-Y)

        12.05.2017 15:50:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
         Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa