Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemreli minikler Anneler Günü'nü kutladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitim gören minikler düzenledikleri etkinlikle Anneler Günü'nü kutladı. Etkinlikte konuşan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur kendisinin de bir anne olduğunu belirterek, "Annelik çok farklı ve çok kutsal bir duygu. Bütün annelerimizin bu özel gününü kutluyorum." dedi.

        Anneler Günü dolayısıyla Yunusemre Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, veliler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte çocuklara çiçek dağıtarak annelerine takdim etmelerini isteyen Başkan Yardımcısı Uygur, yaptığı konuşmada bir çocuk için anne kavramının önemine dikkat çekti.

        Konuşmasına Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin selamlarını ileterek başlayan Uygur, "Hepinizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Ne güzel söylemiş Peygamber Efendimiz (SAV); 'Cennet anaların ayakları altındadır' diye. Annelik çok farklı ve çok kutsal bir duygu. Duygusal zekamızla bizler, hem çocuklarımıza hem de aile hayatımıza hem de iş hayatımıza çok daha farklı bir yönden bakabiliyoruz. Çocuklarımız anneleri için çok güzel oyunlar sergilediler. Etkinliğimize katılan ve bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

        Anneler Günü etkinliğinde çocuklar sandalye kapma oyunu oynarken, anneleri de balon patlatma oyunu oynayarak eğlenceli anlar yaşadı.

        (SC-Y)

        12.05.2017 15:06:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa