Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP'ye hayırlı olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Barış Türel

        MALATYA (İHA) - Malatya Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve yönetimi, MHP Malatya İl Başkanlığına atanan Ömer Faruk Kalı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, MHP olarak sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olduklarını belirterek kentin sorunlarının çözümü noktasında STK'larla birlikte çalışacaklarını söyledi. Birlik Başkanı İhsan Akın ise Kalı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek "Temennimiz tarım ve hayvancılığın en iyi noktalara taşınmasıdır. Üretim, gıda ve su bu noktada çok önemli bir yerdedir. Bu konuda kesinlikle üretmemiz gerekiyor. İthal eden değil ihraç eden bir ülke olmamız için kırsaldaki yetiştiricilerimizin desteklenmesi gerekiyor" diye konuştu. Akın ve yönetimi daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan'ı da ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

        (BT-SD-Y)

        12.05.2017 14:48:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa