Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazaryeri'nde çocuk parkları rengarenk oluyor

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediyesi bağlı ekipleri tarafından ilçede bulunan parkların bakımları ve temizlik çalışmaları devam ediyor.

        Belediyece yapılan çalışmalarla hakkında bilgi veren Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, "Parklarımızı çocuklarımız için rengarenk boyuyor bakımlarını temizlik çalışmalarını yapıyoruz. Daha çevreci daha güzel daha huzurlu yeni Pazaryeri için hep birlikte başaracağız. Çocuklarımız için ilçemizde birbirinden güzel hizmetlere devam ediyoruz. Onlara 23 Nisan'da güzel bir etkinlikle buluşturduk. Ardından yaz aylarının gelmesiyle daha yoğun kullanılan çocuk parklarımızın bakım onarım ve boyama işleri devam ediyor. Parklarımız bittiğinde hem daha güzel hem de rengarenk olacak" dedi.

        (CKT-DA

        12.05.2017 14:42:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa