Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'te "Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar" projesi

        (Fotoğraflı)

        BİTLİS (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bitlis'te "Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar" projesi kapsamında bir program düzenleneceği bildirildi.

        Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamada, 15 Temmuz karanlık gecesinden aydınlık sabaha uyanmamızda, darbeye kalkışmasına karşı kahramanca direnmiş, cansiperane bir şekilde kendilerini kurşunların, tankların, topların önüne atmış, bağlı bulunduğu kışlalarda ya da kurumda verilen görevler doğrultusunda veya bizzat inisiyatif kullanarak darbecilerle çatışmış, mücadele etmiş aziz milletimizin kahraman fertlerinin o gece yaşananları, o anki duygularını, düşüncelerini ve hislerini birinci ağızdan öncelikle geleceğimiz teminatı gençlerimiz ve halkla paylaşması fikri doğduğu belirtildi. Açıklamada, "15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişiminin ardında Sayın Bakanımızın talimatları üzerine 'Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar' projesi planlanmıştır. İsmail Hakkı Ürün moderatörlüğünde gerçekleşecek programlarda, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi ülkemizde meydana gelen darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile sokağa dökülen milyonlardan; tankların önüne duran, askeri geri çekmek için mücadele eden, tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar; o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını gençlerimizle ve vatandaşlarımızla paylaşacaklardır. Bu kapsamda 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü Mesut Yeşilyurt, Mehmet Şükrü Kıntaş ve Muhammed Enes Karagöz'ün katılımıyla Bitlis Eren Üniversitesi konferans salonu saat 14.00'te program düzenlenecektir" denildi.

        (MSA-Y)

        12.05.2017 14:27:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa