Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Asri Aile Mezarlığında yeni düzenleme

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinde bulunan Asri Aile Mezarlığında yapılan düzenlemeler tamamlandı.

        Eski mezarlıkta defin için yer kalmaması sebebiyle Yeni Asri Aile mezarlıkta yapılan düzenlemeler tamamlandı. Düzenlemelerde, mezarlık içerisinde mezar yapı işlerinin daha iyi ve sağlıklı yapılabilmesi amacıyla taş ustaları için 200 metrekarelik iş yeri yapımı da gerçekleşti. Eski mezarlıkta küçük kulübelerde hizmet veren taş ustalarına 50 metrekare kapalı, 150 metrekare açık alan olmak üzere daha ferah bir ortama kavuştu. Asri Aile mezarlığında ara yollar ve çevre yolları asfaltlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu. Mezarlık içerisinde bulunan cami, morg, cenaze yıkama imkanıyla Şanlıurfalılara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ile mezarlık arasında ulaşımı sağlamak üzere sabah ve akşam otobüs seferleri düzenliyor.

        Şanlıurfalılara her alanda hizmet veren Büyükşehir Belediyesinin mezarlık işleriyle de en iyi hizmeti sunmak için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Çiftçi, Asri Mezarlıktaki çalışmaların sona gelindiğini belirtti.

        (Şİ-SD-Y)

        12.05.2017 13:54:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa