Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbekirspor'dan destek çağrısı

        Mehmet Çakan

        DİYARBAKIR (İHA) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup Play Off final maçında Sakaryaspor ile İstanbul'da karşılaşacak olan Diyarbekirspor'dan destek çağrısı geldi.

        Diyarbekirspor kulübünden konuya ilişkin yapılan açıklamada, sadece İstanbul'da milyonlarca Diyarbakırlının yaşadığı vurgulandı. Açıklamada, "Geçmişte istanbul'da taraftar rekoru kırdık, tribünlere sığmadık, statlar bize yetmedi. Şimdi büyük bir gün daha geldi, çattı. Büyük Diyarbakırspor'un umudu sizlere emanet. Ayağa kalk gurbetteki hemşerim. Silkelen İstanbul. Bir dev uykudan uyansın, bir efsane geri dönsün. Harekete geç Marmara, Ege ve Türkiye'nin her yerindeki Diyarbakırspor sevdalısı milyonlarca yürek. Gün bugündür, gün kentine ve takımına sahip çıkma günüdür. 2. Lig'e yükselmek için sadece bir engel kaldı. Gelin beraber bu engeli aşalım" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        12.05.2017 13:23:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa