Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'da "Gençliğe Kurulan İnanç Tuzakları" konferansı

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) 'Çantacı Necmi' olarak bilinen Necmi İlgen tarafından "Gençliğe Kurulan İnanç Tuzakları" konulu bir konferans verildi.

        YYÜ Öğrenci Konseyi tarafından İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonu'nda "Gençliğe Kurulan İnanç Tuzakları" konulu bir konferans organize etti. Konferansa konuşmacı olarak katılan ve kamuoyunda 'Çantacı Necmi' olarak bilinen Necmi İlgen, öğrencilere bir sunum yaptı. Konferansın ardından soru cevap bölümünde öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan İlgen, daha sonra kitaplarını imzaladı. İmza töreninin ardından öğrenci konseyi tarafından İlgen'e İstiklal Marşı'nın ilk yazıldığı nüsha verildi.

        Konferansa YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Genel Sekreter Prof. Dr. Yusuf Uzun, YYÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Karaduman, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

        (MSA-Y)

        12.05.2017 13:09:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa