Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirden Kitap Fuarı'na ücretsiz ring seferleri

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - 9. Kocaeli Kitap Fuarı'na gitmek isteyen vatandaşlar ve üniversite öğrencileri için 3 farklı güzergahta ücretsiz ring seferleri yapılacak.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 13-21 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği 9. Kocaeli Kitap Fuarı'nda, Gebze, İzmit, Umuttepe ve Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden vatandaşlar ile üniversite öğrencilerinin kolaylıkla ulaşımını sağlamak amacıyla ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. Otobüsler Otogar-Fuar Merkezi, KOÜ Umuttepe Kampüsü-Fuar Merkezi, Gebze KBB Garaj-Fuar Merkezi arasında karşılıklı olarak çalışacak.

        9. Kocaeli Kitap Fuarı boyunca 10.30-19.30 saatleri arasında bir saat aralıklarla Otogar'dan kalkan araçlar, Kitap Fuarı'na yolcu taşıyacak. Fuar Merkezi'nden saat 10.30-21.30 saatleri arasında yine birer saat arayla hareket edecek olan servisler Otogar'a kadar hizmet verecek. 13-21 Mayıs tarihlerinde KOÜ Umuttepe Kampüsü'nden servis araçları 10.00-20.00 saatleri arasında saat başı hareket edecek. Büyükşehir'in ring otobüsleri Fuar Merkezi'nde KOÜ Umuttepe Kampüsü'ne gidecek üniversite öğrencilerini 11.00-21.30 saatleri arasında taşıyacak.

        Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Gebze'den Kitap Fuarı'na gelecek kitapseverleri de unutmadı. Gebze'den saat 11.00'da sefere başlayacak ücretsiz ring seferleri, Fuar Merkezi'nden saat 21.00'a kadar Gebze'ye ulaşım sağlayacak.

        (KK-İÇ)

        12.05.2017 12:51:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa