Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te Girişimci sermayesinin Anadolu buluşmaları

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Lider Olgun

        GAZİANTEP (İHA) - Türkiye Girişim Sermayesi Meclisine üye girişim sermayesi fonlarının yöneticileri ile Gaziantepli yatırımcılar bir araya geldi.

        T.C Cumhurbaşkanlığı Ekonomiyi İzleme ve Koordinasyon Daire Başkanlığının destekleriyle, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Borsasının organizasyonunda gerçekleşen panelde, Türkiye Girişim sermayesi meclisine üye girişim sermayesi fonlarının yöneticileri ile Gaziantepli yatırımcılar buluştu. Gaziantep'teki şirketleri girişim sermayesi fonlarının yatırım öncelikleri hakkında bilgilendirerek fon yöneticileriyle tanıştırma amacıyla gerçekleşen panelde,konuşmacı olarak katılan T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve tanıtım Ajansı Temsilcisi Cüneyt Selçuk, Türkiye Girişim Sermayesi Turkven Temsilcisi Göktekin Dinçerler tecrübelerini aktardı. EMPEA Türkiye, Globalturk Capital Temsilcisi Barış Öney moderatörlüğünde yürütülen panelde, yapılan yatırımlar hakkında da detaylı bilgiler verildi.

        Gaziantepli yatırımcıların da sorularına cevap verildiği panel gün boyu devam edecek

        (LO-SD-Y)

        12.05.2017 12:41:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa