Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe'de şampiyon İşletme Müdürlüğü

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası çekişmeli karşılaşmalar sonrası tamamlandı, şampiyon İşletme Müdürlüğü oldu.

        Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası kıyasıya müsabakalarla zevkli grup maçlarına sahne olurken, final müsabakası ise İşletme Müdürlüğü ve Fen İşleri Garaj arasında oynandı. 4-0 biten mücadeleyi İşletme Müdürlüğü kazandı ve turnuvanın şampiyonu oldu. Birimler arasında kaynaşmayı artırması amacıyla düzenlenen turnuvada şampiyonluk ipini İşletme Müdürlüğü göğüslerken, gol krallığını ise 15 gol ile Fen İşleri Proje Takımından Barış Dinçer Yaşar elde etti. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcıları Murat Sabri Çakır, Abdullah Yılmaz ve Mehmet Filiz'in elinden kupasını alan takımlar arasında en centilmen birim takımı da Moloz Ekibi ve Park Bahçeler Ekibi seçildi.

        Kartepe Belediyesi birimleri arasında düzenlenen ve Ataevler Spor Kompleksi'nde oynanan turnuvaya 10 takım katıldı. İki grupta 7 kişilik takımlar grup sistemine göre 4 maç sonunda ilk iki sırayı alarak bir üst tura çıkmaya hak kazandıkları turnuvada, maçlar kıyasıya bir rekabete sahne oldu.

        (KK-İÇ)

        12.05.2017 12:21:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa