Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'den 'istişare ve değerlendirme' toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından, partinin ilçe başkanları ve belediye başkanları ile 'istişare ve değerlendirme' toplantısı düzenlendi.

        AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, ilçe başkanları ve belde belediye başkanları ile Ilıca Harlek Otel'de istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

        Başkan Çetinbaş, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmelerde, "AK Parti olarak Kütahya'mızın her noktasında teşkilatlarımız fedakarca çalışmalarına devam ediyor.Bu da bize büyük bir güç ve cesaret veriyor. Ayrıca belediye başkanlarımızda beldelerinde oldukça güzel ve başarılı hizmetlere imza atıyorlar. İl başkanı olarak, başkanlarımıza ve belediye başkanlarımıza bunda sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, her zaman onlarla gurur duyduğumuzu, her konuda kendilerine sonsuz destek verdiğimizi önemle ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

        Toplantıya, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Remzi Günay, AK Parti Teşkilat Başkanı Osman Zeybek, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur da iştirak etti.(EFE)

        ,

        12.05.2017 12:18:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa