Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP İl Başkanı İnci'den Başkan Özakcan'a teşekkür plaketi

        (Fotoğraflı)

        Murat Uçkaç

        AYDIN (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci ve yönetim kurulu üyeleri, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret ederek, katkılarından ve çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci, 16 Nisan'da yapılan referandum sonrası teşekkür ziyaretine başladı. Bayram İnci, bu ziyaretler kapsamında Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

        Ziyarette Bayram İnci, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'a 16 Nisan'da yapılan referandumda ki katkıları ve çalışmalarının yanı sıra kendilerine verdiği destek için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

        CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci'nin nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan," Efeler halkı için hizmet üretmeye ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hep birlikte çalışmalarımız elbet teki devam edecek. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

        Bayram İnci ziyaretin sonunda Başkan Özakcan'a teşekkür plaketi takdim ederek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte günün anısına fotoğraf çekildiler.

        (MU-MB-Y)

        12.05.2017 12:07:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa