Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lise öğrencilerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Hurşit Topal

        BURSA (İHA) - Bursa Özel Hayat Hastanesi kuruluşu olan Özkul Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

        Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonundaki seminer ilgi gördü. İş Güvenliği Uzmanı Safiye Subaşı, gençlere iş güvenliğinin önemini ve yeni iş güvenliği kanunun getirdiği yenilikleri anlattı. İş kazalarının büyük kısmının önlenebilir kazalar olduğuna işaret eden Subaşı, "İş güvenliği, kaza olduktan sonra değil, kaza ihtimalini ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar yapan bir teknik bilim dalıdır" dedi.

        Türkiye'de ölümlü iş kazalarının çokluğuna dikkat çeken Safiye Subaşı, yeni gelen kanunla beraber, hem işverenin hem de çalışanların yükümlülüklerinin arttığını söyledi.

        Eğitimin ardından öğrencilere sertifika verildi.

        (MŞ)

        12.05.2017 11:57:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa