Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silvan'da ses yarışması düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Yusuf Batı

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde ilk, orta ve liseler arası Ses Yarışması düzenlendi.

        Silvan ilçesinde ilk, orta ve liseler arası, merkez ve köy okullarından 58 öğrencinin katılımı ile Ses Yarışması düzenlendi. Silvan Kaymakamlığı Kültür Merkezinde düzenlenen yarışmayı Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, kurum müdürleri, öğrenciler ve aileler katıldı. Silvan Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen yarışmada, 58 öğrenciden 11'i dereceye girdi. Yarışmada, Malabadi Anadolu Lisesi öğrencisi Dilan Gör birinci, Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Eylem Aran ikinci, Ziya Gökalp Ortaokulu öğrencilerinden Emre Yeniada üçüncü oldu.

        Dereceye giren öğrencilere ödüllerini, Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik ile Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa verdi.

        (YB-MP-Y)

        12.05.2017 11:50:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa