Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydınlı Oğuzhan milli takımda ilk golünü attı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Sarıkaya

        AYDIN (İHA) - Türkiye U23 Milli Takımı, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları B Grubu'ndaki ikinci maçında Umman'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Aydınlı 22 yaşındaki Oğuzhan Kayar milli forma altında çıktığı 7'inci maçında ilk milli golünü attı.

        Azal Arena'da oynanan karşılaşmada U23 Milliler 27. dakikada Melih Okutan ve 45+2'de Oğuzhan Kayar ile gol bulurken, Umman'ın gollerini 58. dakikada Taylan Antalyalı (kendi kalesine), 64. dakikada Al Yahyaei ve 73. dakikada (Penaltı) Al Ghassani kaydetti. U23 Milliler'de Muhammed Demirci karşılaşmanın 56. dakikasında ise penaltı atışından yararlanamadı. Türk milli takımı, gruptaki ilk maçında Cezayir'e 2-1 yenilmişti. Türkiye gruptaki son maçını 15 Mayıs Pazartesi günü Filistin ile oynayacak.

        (MS-MB-S)

        12.05.2017 11:46:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa