Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da ayın şoförü ödülünü aldı

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın'da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından geleneksel hale getirilen ayın şoförü ödülünü Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kıvanç'ın elinden aldı. Nisan ayında örnek davranışları ile ayın şoförü seçilen Engin Kanşıray plaketini ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç'ın elinde alırken, ASKF Genel Sekreteri Hasip Arıkan tarafından ayın şoförünün eşine verilmek üzere altın gönderildi.

        Aydın Şehiriçi Kooperatifinin bulunduğu Son Durak Tesisleri'nde gerçekleştirilen ödül töreninin bu ayki konuğu ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç ve ASKF Genel Sekreteri Hasip Arıkan oldu.

        Aydın'da şehiriçi taşımacılık hizmeti veren, 133 Nolu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, "ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç, ASKF Genel Sekreteri Hasip Arıkan ve Şöforler Odası Başkanı Semih Özmeriç'e katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte her ay vermiş olduğumuz bu ödülü bu ay Engin Kanşıray kardeşimize veriyoruz. İnşallah bu kendisini daha iyi motive edipte çalışarak arkadaşlarımıza örnek olacaktır" dedi.

        ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç ise "Şehiriçi Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanlığının böyle bir uygulamayı başlattığı için kendilerine ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Böyle bir uygulamada da şoför kardeşimizinde iyi hizmet almamızda örnek davranış gösterdiği için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından, ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç ayın şoförü Engin Kanşıray'a plaketini takdim ederken, ASKF Genel Sekreteri Hasip Arıkan da çeyerk altın ödülünü eşine vermek kaydıyla ayın şoförüne teslim etti.

        (OD-MB-Y)

        12.05.2017 11:28:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa