Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YYÜ'de Engelliler Haftası etkinliği

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) Engelliler Haftası nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.

        YYÜ Cengiz Andiç Konferans Salonu'nda Yüzüncü Yıl Üniversitesi Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Engelli Öğrenciler Topluluğunun organize ettiği Engelliler Haftası etkinliği düzenlendi. Programda konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, üniversite olarak hedeflerinin 'engelsiz üniversite' olduğunu ifade ederek, "Farkındalık oluşturmak adına ben bu etkinlikleri çok önemsiyorum. Engelli öğrencilerimiz ve personelimiz için birçok binamıza engelli asansörü yaptırdık. Yine bazı araçlarımızın içinde engelli asansörü var. Engelsiz bir üniversite için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bu etkinliği düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Yüzüncü Yıl Üniversitesi Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Mengi ise, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler içeren bir konuşma yaptı.

        Engellilerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulduğu etkinliğe İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demirel, YYÜ SKS Daire Başkanı Kemal Demir, akademisyenler, öğrenciler ve engelli aileleri katıldı.

        (MSA-Y)

        12.05.2017 11:09:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa