Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'da 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf sergisi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde sergilenen 'Tarım ve İnsan' konulu 8. fotoğraf sergisi ziyaret açıldı.

        Tarım ve toprağın insanla buluşması ve önemine dikkat çekmek amacıyla, 2009 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen, 81 il ve ilçelerinde sergilenen fotoğraf sergisi, Simav Cumhuriyet Meydanında vatandaşların beğenisine sunuldu.

        Serginin açılışında bilgi veren Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Basın Yayın ve Enformasyon sorumlusu Tuğrul Dolavcı "Ülkemizin, ilimizin geleceğini oluşturan tarımın, farklı alanlarından ve 71 fotoğraftan oluşan fotoğraf sergisini Simavlıların beğenisine sunuyoruz. Bu sergi ile tarıma duyarlılık, doğaya sevgi hedefleniyor" dedi.

        Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Tarımsal faaliyetlerin insan faktörü ile birlikte değerlendirildiği fotoğraf sergisinin, büyük ilgi topladığını ifade etti. Özkan, "İlçemizde açılan 'Tarım ve insan' konulu fotoğraf sergisindeki eserleri, modern tarım çalışmalarına özendirici ve teşvik edici buldum. Eser sahibi usta fotoğrafçıların ellerine sağlık" diye konuştu. (MEİ-EFE)

        12.05.2017 10:48:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa