Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖTV kalktı, ticaret taksiler yenilendi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Can Aksu

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'da, ticari taksilerden Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) kalktı, taksiler yenilendi. Kütahya'da taksi duraklarında artık neredeyse sıfır arabası almayan kalmadı.

        Hükümetin ticari taksi işletmecilerine sağladığı ÖTV muafiyetine Kütahya'da ki ticari taksi işletmecileri yoğun ilgi gösteriyor.

        Taksici Hayrettin Erkök , Uygulamadan son derece memnun olduklarını dile getirdi. Erkök "Bizim durağımız 12 araçlık bir durak çıkarılan ÖTV yasası ile sağlanan kolaylıkla durakta araçlarımızı yeniliyoruz. Bu uygulama ile vatandaşlara bizlerde daha iyi bir hizmet vereceğiz. Benim aracımı ben husisi otomobil olarak alsaydım 65 bin lira olacaktı, ÖTV muafiyeti ile bu araç bana 43 bin beş yüz liraya geldi" dedi.

        Taksici Ali Kara ise uygulamanın son dece iyi olduğunu ifade ederek, "Ben kendi aracımı sattım yeni 2017 model araç aldım. Aldığım bu araç normalde 70 bin liraydı, bu araç devletimin bize sağladığı imkan ile 48 bin liraya geldi" şeklinde konuştu.

        Sıtkı Beypazarı ise, taksici işletmeleri olarak bu uygulamadan memnunuz. Biz can taşıyoruz, araçların yeni olması yolcuğu daha güvenli hale getiriyor ve Türk milleti en iyisini hak ediyor" diye konuştu. (HCA-EFE)

        12.05.2017 10:44:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa