Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engel olma farkında ol

        (Fotoğraflı)

        Ali Osman Çatana

        DÜZCE (İHA) - Düzce Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri, Yrd. Doç. Dr. Çetin Yılmaz'ın koordinatörlüğünde, engellilerin yaşamı hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla Engel Olma Farkında Ol başlıklı bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdi.

        Müdahale 3 dersi kapsamında düzenlenen ve Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinden; Hilal Tuğba Tokmak, Gamze Asal, Rahime Mutlu, İlknur Tiyekli, Melek Asan, Zeynep Kahya ve Talat Dilbaz'ın görev aldığı proje, Düzce Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

        Etkinlik alanında stant ve engelli parkuru oluşturuldu ve kurulan stantta, engelli haklarının yazılı olduğu broşürler dağıtılarak toplumun engelli insanlara karşı daha duyarlı olmaları anlatıldı.

        Parkurda katılımcılardan gözleri kapalı bir şekilde önlerindeki engellerden geçerek parkuru tamamlamaları istendi. Parkuru tamamlayan katılımcıların, parkur öncesi ve sonrası düşünceleri alınarak engelli insanların gündelik hayatta karşılaştıkları zorluklara karşı farkındalık oluşturulması amaçlandı.

        (AOÇ-AY)

        12.05.2017 10:36:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa