Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Büyükşehir Meclisi Mayıs ayı 2. toplantısını yaptı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çetinkaya

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı 2. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında yapıldı.

        Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda, meclis gündeminde yer alan 39 madde görüşülerek meclisin onayına sunuldu. İlgili komisyonlardan gelen gündem maddelerin de yer alan raporlar oy çokluğu ile meclis onayından geçirildi.

        Gündemde yer alan 28. maddede, Aydın Büyükşehir Belediyesi 2016 Mali Yılı Bütçe ve Kesin Hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu meclis onayından oy çokluğuyla geçerken, gündemin 39. maddesinde yer alan doğal gaz çalışmaları başlamış ve bitmiş olan ilçelerin dışında kalan tüm ilçelerin "Enerya Aydın Doğal Gaz" dağıtım lisansı kapsamına alınması ile ilgili Plan ve Bütçe ile Sanai v Enerji Komisyonu müşterek raporu da görüşülerek meclis onayından geçirildi.

        Toplantı'da, bir sonraki Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısının 13 Haziran 2017 tarihinde yapılması karara bağlandı.

        (HÇ-MB-Y)

        12.05.2017 10:16:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa