Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lüleburgaz'da Engelliler Haftası etkinlikleri

        - Öğrenciler Lüleburgaz Engeliler Derneğini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Lüleburgaz Engelliler Derneği üyeleri ve öğrenciler Engelliler Haftası dolayısıyla dernekte bir araya geldi.

        Lüleburgaz Engeliler Derneği tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında dernekte etkinlik düzenlendi. İnsanlara kendilerini anlatamadıklarını kaydeden Lüleburgaz Engelliler Derneği Başkanı Ömer Dağ, "Derneğimizin önündeki araç park yasağına rağmen ben engelsizlerden kendimi kurtaramadım. Şu an tesadüfen sabah erken geldik. Başka zamanlarda geldiğimde orası dolmuş oluyor. Ben kendi arabama yer arıyorum. İnsanlara bir şekilde kendimizi anlatamıyoruz. Engelliler Derneği olarak dedik ki, madem bu işi yapıyoruz sivil toplum kuruluşu olarak genç nesillerden başlayalım ki farkındalık yaratmaya. Onlar geliştikçe sorunlarımız azalsın. Bu bir başlangıçtı" dedi.

        (KA-MK-Y)

        12.05.2017 09:51:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa