Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da İlçe Sağlık Müdürleri durum tespiti yaptı

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve İlçe Sağlık Müdürleri düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya gelerek, ilçedeki binaların durumları ve ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

        Aydın İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve İlçe Sağlık Müdürleri bir araya gelerek ilçe değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

        Toplantıda Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel, ilçelerde yapılan sağlık yatırımlarıyla ilgili değerlendirme sunumu yaparken, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ilçe bazındaki bina durumları ve ihtiyaçları değerlendirildi.

        Çalışmaların daha verimli hale getirilebilmesi için ilçe müdürleri ile görüş alış verişinde bulunuldu. Bundan sonraki değerlendirme toplantılarının inceleme , değerlendirme sonucu eksikliklerin tespitleri ve çözümlerinin daha verimli olabilmesi için yerinde değerlendirme planlaması yapıldı.

        (OD-MB-Y)

        12.05.2017 08:12:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa