Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOSGEB'den polis eşlerine girişimcilik sertifikası

        (Fotoğraflı)

        Yakup Güler

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ KOSGEB ve Polis Eşleri Yardımlaşma ve Kaynaşma Derneği (PEKAY) Tekirdağ Şubesi işbirliğinde polis eşlerine yönelik düzenlenen girişimcilik eğitimlerinin ardından 23 polis eşine girişimcilik sertifikası düzenlenen törenle verildi.

        KOSGEB'in Tekirdağ hizmet binasında düzenlenen törene, Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, KOSGEB İl Müdürü Tolga Erkan, PEKAY'ın Tekirdağ Şube Başkanı Gökşen Aydın ile çok sayıda polis eşi katıldı. PEKAY Tekirdağ Şube Başkanı Gökşen Aydın, etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, polis eşlerine destek olmak amacıyla etkinliği düzenlediklerini belirterek, "PEKAY olarak düzenlediğimiz bir etkinlik. Amacımız meslektaşlarımızın eşlerini, sertifika sahibi yapıp gelecekte iş kurabilmelerini sağlamak. Girişimcilik eğitimlerini tamamlayan 23 polis eşi bu gün sertifika aldı, devamı da gelecek" ifadelerini kullandı.

        Sertifika töreninin ardından çeşitli ikramlar yapılmasıyla etkinlik sona erdi.

        (YG-MEF-Y)

        11.05.2017 17:32:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa