Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'da Vakıflar Haftası kutlaması

        - Vakıflar Bölge Müdürlüğü pilav dağıttı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya'da Vakıflar Haftası kutlaması çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamda Vakıflar Bölge Müdürlüğü vatandaşa pilav dağıttı.

        Malatya'da Vakıflar Haftası, "Vakıf Medeniyeti ve Kudüs" temasıyla çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

        8-14 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Vakıflar Haftası" kutlama etkinlikleri kapsamında Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Soykan Meydanında vatandaşlara pilav ikram edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bir konuşma yapan, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Aytaç, Etkinlikten dolayı Vakıflar Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin toplumda birlik ve dayanışma sağladığına dikkat çekti.

        Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Azra Yavaşoğlu ise, Vakıflar Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladıklarını kaydederek, amaçlarının vakıf kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak olduğunu söyledi.

        (BT-SD-Y)

        11.05.2017 17:30:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa