Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir:

        - "Yarın mutlaka 3 puan almak zorundayız"

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Turan Bulut

        KAYSERİ (İHA) - yarın oynanacak olan Atiker Konyaspor maçından mutlaka 3 puan almaları gerektiğini söyleyen Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, bütün taraftarları maça davet etti.

        Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Atiker Konyaspor'u konuk edecek olan Kayserispor, maçtan 3 puan kazanmayı hedefliyor. Kulüp Başkanı Erol Bedir yaptığı açıklamada diğer maçların sonucunu beklemek yerine kendilerinin maçı kazanmayı hedeflediklerini söyleyerek, "Yarınki maç bizim için bugüne kadar yapmış olduğumuz maçların bir anlam ifade edebilmesi için son durak gibi görülüyor. Mutlaka 3 puan almak zorundayız. Takım, teknik heyet hazır. Başkalarının yapacağı maçların sonucunu beklemek yerine kendi göbeğimizi kendimiz kesmek adına yarın o stadı tamamıyla doldurup Kayseri'ye yakışır şekilde tezahüratlarla inletmemiz lazım. Konyaspor'un deplasmana geldiğini hissetmesi lazım. Sporcuların seyirciden bir enerji alması gerekiyor. Bunlar çok önemli" ifadelerini kullandı.

        Durumu olmayan taraftarlara ücretsiz passolig

        Durumu iyi olmayan taraftarların passoliglerinin ücretsiz doldurulacağını da sözlerine ekleyen Başkan Bedir, " Bu bakımdan yarınki maça tüm Kayseri'yi davet ediyorum. Zaten arkadaşlarımız bir takım girişimler yaptı. Sponsorlarımız müracaat ederek ekonomik durumu iyi olmayan passolig sahibi olan taraftarlara ücretsiz bilet vereceklerini söylediler. İmkanı olmayan taraftarlarımız passolig büfelerine müracaat ederek belirlediğimiz tribünlerden ücretsiz biletlerini doldurabilirler. Yarın herkesi maça bekliyoruz" dedi.

        (TB-SK)

        11.05.2017 17:00:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa