Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malazgirt ilçesinde banka şubesi açılıyor

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, Malazgirt ilçesinde Denizbank'ın şube açacağı müjdesini verdi.

        Açıklamalarda bulunan Fatih Cengiz, bir süreden beri devam eden çalışmalarda son hazırlıkların yapıldığını söyledi. Muş'ta ve ilçelerinde bankalarda yaşanan sıkıntının asgariye indirilmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını ve sorunları büyük ölçüde giderdiklerini kaydeden Fatih Cengiz, göreve geldikten sonra Muş'ta yaşanan banka sıkıntıları ile yakından ilgilendiğini ve olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi. Denizbank'ın Malazgirt ilçesinde şube açmak için çalışmalarına başladığını ve önümüzdeki günlerde resmen hizmete başlayacağını kaydeden Cengiz, "Muş'un Malazgirt ilçesinde şube açmak için büyük bir sorumluluk alan ve fedakarlık örneği gösteren Denizbank'ın yetkililerine ve Muş Şube Müdürüne teşekkür ediyorum. Malazgirt ilçesinde Ziraat ve Halk Bankası'nın şubeleri aktif olarak çalışıyor. Buna bir de Denizbank eklendi. İlçedeki vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

        İlçede yeni bir banka şubesinin açılmasının herkese fayda sağlayacağını kaydeden Cengiz; memurların, esnafların, çiftçilerin yaşadığı sıkıntıların artık geride kalacağını sözlerine ekledi.

        (VE-MSA-Y)

        11.05.2017 16:42:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa