Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler gönül köprüsü kurdu

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Samsat'ta ki depremzede öğrenciler için başlattığı yardımları ulaştırdı.

        Adıyaman İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Samsat ilçesinde 2 Mart tarihinde yaşanan 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından yardım kampanyası başlattı. Başlatılan yardım kampanyasında toplanan kırtasiye malzemeleri, hikaye kitapları ve diğer yardım malzemeleri öğretmen ve öğrenciler tarafından teslim edildi. Samsat Salkımbağı ilk ve ortaokulu, Samsat İmam Hatip Ortaokulu ve Taşkuyu ilk ve ortaokulu öğrencilerine yardımlar dağıtıldı.

        Adıyaman İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin gönül köprüsü kurduğunu ifade eden Okul Müdürü Nevzat Yiğit, "Çocukların yüreğindeki sevgi pırıltıları yüzlerine yansıyordu.Yüzlerindeki yorgunluk yerini sevince bırakıyordu. Sıkıntıların paylaşıldığında ne kadar azaldığına bizlerde şahitlik ettik" dedi.

        (AHM)

        11.05.2017 16:39:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa