Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit'te okuma saatleri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, BENGİ projesi kapsamında yürütülen okuma etkinliklerine Mimar Sinan İlkokulunda devam etti.

        Kaymakam Ali Sırmalı, "Gelecekte hedefe varmak için, kitapları dost edinmeliyiz." dedi. Okuma etkinliğinin ardından Kaymakam Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç öğrencilerle sohbet ettiler. Okuma saatlerinde öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Ali Sırmalı öğrencilere gelecekte hangi mesleğe sahip olmak istediklerini sordu. Kaymakam Ali Sırmalı öğrencilere hangi meslek dalında olursa olsun hepsinin bu sıralardan geçtiğini belirterek, "Hedefe varmak için çok çalışmalıyız." dedi. Ardından Kaymakam Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç öğretmenler odasına geçerek burada BENGİ projesi kapsamında yürütülen projeler hakkında öğretmenlerle sohbet etti.

        (EME)

        11.05.2017 16:17:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa