Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Atatürk'e hakaret" iddiasına tepki

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Yıldırım

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Eğitim-İş Şube Başkanı Mücahit Bayraktar, bir televizyon kanalında Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edildiği iddiasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

        Bayraktar, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını kaydederek, "Eğitim İş olarak uyarıyoruz: Sakın Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler eden densizlere göstermelik cezalar vererek hata yapılmasın. Unutulmasın ki bu cumhuriyet, Atamızın aziz hatırası, sahipsiz değildir. Bu yalanlar, gerçeğin parlaklığında yok olacaktır. Kamuoyuna da çağrımızdır, sessiz kalmayalım. Bu örgütlü saldırıya, toplu yalanlara karşı birlikte tepki göstermek, 'Gerçeği söylemekten asla ve hiçbir koşulda korkmayınız' diyen Atamıza ve onun arkadaşlarına borcumuzdur. Mustafa Kemal Atatürk düşmanlarının bu saldırılarına karşılık bugün ve yarın, örgütlü olduğumuz her ilde alanlarda olacağımızı ilan eder, sadece öğretmenlerimizi değil. Cumhuriyet aşkıyla yaşayan tüm yurttaşlarımızı bekleriz" dedi.

        (MY-MET-HA-Y)

        11.05.2017 16:15:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa