Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni üniversite için el ele verdiler

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Giresun'un Görele ilçesi Türkelli Köyü Sekü mevkisinde Fuat Gürel, Nihat Gürel ve ailesi tarafından üçte ikilik hissesi bağışlanan ve Görele Belediyesince üçte birlik hissesi kamulaştırılan 6 dönümlük arazi üzerine ilçeye yeni bir üniversite kazandırılmasına yönelik büyük bir adım atıldı.

        Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, üniversite yapımı için belediyeye bağışlanan 4,5 dönümlük alanın tapusunu Tapu Müdürü Mehmet Cansız'ın elinden aldı. Başkan Erener, 4,5 dönümlük araziyi belediyeye bağışlayan eğitim gönüllüleri Fuat Gürel, Nihat Gürel ve ailesine teşekkür ederek, "Üniversite yapımı için büyük bir yol kat etmiş durumdayız. Arazi bağışında bulunarak, eğitime verdiği katkılarından dolayı Fuat Gürel, Nihat Gürel ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Görele attığımız bu adımlarla üniversite yuvası haline gelecektir" dedi.

        (BK-ÖS-Y)

        11.05.2017 16:03:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa