Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüzlerce kişi hayırsever işadamı, İzzet Baysal için yürüdü

        (Fotoğraflı)

        Faruk Çidem

        BOLU (İHA) - Bolu'da her yıl 10-13 Mayıs tarihleri arasında hayırsever iş adamı merhum İzzet Baysal adına düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri Bilim, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali bugün başladı.

        Bolu'da, eğitim ve sağlık alanında kente 141 adet tesis kazandıran ve 1994'te Devlet Üstün Hizmet Madalyası ile ödüllendirilen hayırsever iş adamı İzzet Baysal için Bolu Kent Konseyi tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlikler, Kent Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulduktan sonra İzzet Baysal Anıtı önünne kadar yapılan yürüyüşle başladı. Minik öğrencilerin üzerinde merhum İzzet Baysal'ın fotoğrafının olduğu tişörtlerle katıldığı etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüşün ardından Demokrasi Meydanı'nda bulunan İzzet Baysal Anıtı önünde devam eden etkinlikte İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal amcasına yazdığı mektubu okudu.

        Hayırsever iş adamının yeğeni İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal mektubunda, "Bolululara adadığın bunca eğitim ve sağlık tesisini, hepimiz biliyoruz ki onlardan hiçbir şey beklemeden karşılıksız verdin. Ama işte bir kere daha görüyorsun, onlar da sana en değerli karşılığı böyle güzellikler ile veriyorlar. Sana adadıkları bu şükran günlerinde sevgilerini ve her faniye nasip olmayan unutulmazlığın örneğini veriyorlar. Senin için her şeyden mühim olduğunu bildiğim vakfına sahip çıkmayı biliyorlar" ifadelerini kullandı.

        (FC-GY-Y)

        11.05.2017 15:54:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa