Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel öğrencilerin gözünden Beyşehir fotoğrafları sergisi

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, özel gözler fotoğraf sergisi açıldı.

        Beyşehir Ali Rıza Celeboğlu İlkokulu ile Hüyük ilçesindeki Mevlana İlkokulundaki özel eğitim sınıfında öğrenim gören özel öğrencilerin objektiflerine yansıyan Beyşehir fotoğrafları, açılışı yapılan özel öğrenciler fotoğraf sergisinde katılımcıların beğenisine sunuldu. Ali Rıza Celepoğlu İlkokulu bahçesinde kurdelenin kesilmesinin ardından katılımcılar özel öğrencilerin Beyşehir'in değişik mekanlarında çekimini gerçekleştirdiği fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezdi. Her iki okulun sınıf öğretmenleri Yunus Meşe ve Havva Ceran eşliğinde fotoğraf sergisi için mesai yapan özel öğrencilere, çekimlerinde ve fotoğraf eğitimlerinde Beyşehir Fotoğraf Topluluklarından fotoğrafçılar da destek verdi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Farklılıklarımız zenginliklerimizdir. Bu cümlenin söylemde kalmayıp eylemde de kendisini göstermesi için, özel gereksinimli bireylerin fırsat verildiğinde neleri başarabileceklerini gösterebilmek için, toplum içerisinde farklılıkların bir ayrıştırma değil, birleştirme vesilesi olarak görülmesi amacıyla bu özel proje hayata geçirilmiştir" denildi. Sergide, 19 eser ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Özel öğrencilerin fotoğraflarından oluşan ikinci serginin 22 Mayıs'ta Hüyük Mevlana İlkokulunda açılacağı belirtildi.

        Programa, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Taşdemir, İlçe Mili Eğitim Şube Müdürleri Rüştü Beğendi ve Onur Kafalı, Beyşehir Fotoğraf Topluluğu Başkanı Seyit Konyalı, kurum amirleri, okul idarecileri, öğretmenler,özel öğrenciler, fotoğrafçılar ile velileri ve vatandaşlar katıldı.

        (ARÖ-FM-Y)

        11.05.2017 14:52:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa