Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köy muhtarlarına arazi toplulaştırma anlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Ergin Yıldız

        EDİRNE (İHA) - Edirne'nin Süloğlu ilçesindeki köy muhtarları, arazi toplulaştırma hakkında bilgilendirildi.

        Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı, şube müdürleriyle Süloğlu Kaymakamı Yusuf Cankatar'ın başkanlığında muhtarlarla arazi toplulaştırması konusunda bir araya geldi. Köy köy gezerek çiftçiyi arazi toplulaştırma konusunda bilgilendiren Sarı, Süloğlu, Lalapaşa ve Havsa ilçelerinde 3 yıl sürecek arazi toplulaştırma kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyor.

        Sarı, arazi toplulaştırmada Edirne'nin çok iyi seviyelerde olduğunu ifade ederek, "Tapu kadastro ne zaman geçti Süloğlu'ndan, bir daha geçti mi? geçmedi. Belki 30 yıl içinde bir kere daha geçer. Bu toplulaştırma fırsatı bir daha elinize geçmez. Türkiye'de Edirne olarak siz çok şanslısınız. Şu anda toplulaştırmada il olarak çok üst düzeyindesiniz. Bazı illerde toplulaştırma oranı yüzde bir daha. Edirne'de yüzde 70'lerde" dedi.

        (EY-MEF-Y)

        03.05.2017 12:05:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa