Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Boyabat'ta Off-Road heyecanı sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Osman Aksu

        SİNOP (İHA) - Türkiye Off-Road Şampiyonası 1. ayak yarışlarının ilk etabı, 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde Sinop'un Boyabat ilçesinde gerçekleştirildi.

        Off-Road yarışlarının organizasyonunu; Sinop Valiliği, Boyabat Kaymakamlığı, Boyabat Belediye Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlendi.

        Off-Road sezon açılışı şehir merkezi eski otogar önünden seremoni ile başladı. Organizasyonun ilk günü yeni otogar mevkii Tayyareci Nuri Bey etabında gerçekleşti. İlk yarışlara 9 ilden 22 araç katıldı. İlk günkü Off-Road yarışında birinci Gökhan İçen- Arda Arslan ikilisi, ikinci Mustafa Akın-Emre Köksalan, üçüncü Engin Başkurt-Şükrü Mindiloğlu oldu. Off-Road yarışlarının ikinci ve son günü sporcular Şehit Ömeroğlu Mustafa etabında yarıştı. Yarışlar Daylı köyü yeni stadyum mevkiinde başladı.

        2017 Off-Road Genel Klasmanda 1. ayak yarışlarını tamamlayan ekipler:

        Birinci Mustafa Akın-Emre Köksalan, ikinci Engin Başkurt-Şükrü Mindiloğlu ve üçüncü ise Kenan Özsoy-Hüseyin Uyar ikilisi oldu.

        Off-Road heyecanı Boyabat Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi.

        (OSM-MAY-SÜ-Y)

        01.05.2017 09:14:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa