Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç Dünya Koleji eğitimde iddialı

        - Genç Dünya Koleji Kurucu Müdürü Seda Nikbay Yenice:

        - "Sağlam ve dinamik bir kadroyla kaliteli eğitim vereceğiz"

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya'da kısa süre önce eğitim öğretim faaliyetine başlayan Genç Dünya Kolejinin Kurucu Müdürü Seda Nikbay Yenice, Malatya'da eğitime yeni bir ivme kazandıracaklarını söyleyerek, eğitimde iddialı olduklarını belirtti.

        Geçtiğimiz günlerde Fahri Kayahan bölgesinde eğitim öğretim hayatına merhaba diyen Genç Dünya Kolejinin misyon ve vizyonu hakkında açıklamalarda bulunan Yenice, sağlam ve dinamik bir kadroyla bu işe başladıklarını belirterek, amaçlarının Malatya'da kaliteli eğitim yapmak olduğunu aktardı. Kendisinin 12 yıla yakın bir eğitim hayatının olduğunu kaydeden Yenice, okullarının Malatya'nın en güzel yerlerinin bir tanesinde olduğunu ifade ederek, "Gerek fiziksel gerekse sosyal koşullarımız son derece elverişli. Okulumuzda anaokulu, ilköğretim ve ortaokulu bölümlerimiz var. Modern görünümü ve elverişli ortamıyla öğrencilerimizi hak ettikleri şekilde ağırlayacağız" ifadelerini kullandı. Sistemli ve planlı bir eğitim anlayışı benimsediklerini dile getiren Yenice, "Eğitim anlayışımız çağın gereklerine son derece uygun. Amacımız hem sosyal hem kültürel hem de bilimsel anlamda öğrencilerimizi donanımlı yetiştirmek. Uygulayacağımız farklı programlarla bu işte ne kadar ciddi olduğumuz göstereceğiz. Kaliteli eğitim için velilerimizin bizi tercih etmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

        Okul hakkında bilgiler veren Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Burcu Sultan Apbak ise, "Genç Dünya Koleji olarak her şeyden önce amacımız, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünmeyi başarabilen ve kendini ifade edebilen çocuklar yetiştirmek. Malatya'da Genç Dünyalı olmak bir ayrıcalık olacaktır. Biz bu konuda iddialıyız, eğitim konusunda kendimize güveniyoruz" diye konuştu.

        (BT-SD-Y)

        29.04.2017 15:26:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa