Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı'da kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

        (Fotoğraflı)

        Adem Şahin

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.

        Kaza, saat 21 00 sıralarında Halitpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Saruhanlı istikametinden Büyükbelen istikametine gitmekte olan Osman Doğrukıran yönetimindeki 45 S 3343 plakalı kamyonet ile Büyükbelen Mahallesi istikametinden Saruhanlı istikametine gitmekte olan Hüseyin Dereli yönetimindeki motosiklet Halitpaşa Mahallesi girişinde çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Hüseyin Dereli ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Saruhanlı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        (AŞ-Y)

        28.04.2017 22:45:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa