Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Futbol Cambazları hünerlerini sergiledi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - 477'inci Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında 'Freestyle Futbol Gösterisi' kentin çeşitli noktalarında sahnelenirken futbol cambazlarının gösterileri büyük beğeni topladı.

        Futbolun artistik hareketlerinin uygulandığı ve bunun bir şov ve yarışmaya yönelik dalı olan Özgür Stil Futbol oyunu gösterileri 477'inci Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında kentin çeşitli noktalarında sahnelendi. Gençlerin teknik becerilerini sahnelediği gösteri Manisalı izleyicilerinin de ilgisi ile karşılandı. Yeteneklerini sergileme fırsatı bulan gençler Mesir Futbol Yarışmasında hünerlerini göstererek, şampiyon olmak için mücadele edecekler. Mesir Freestyle Futbol Yarışması ve ödül töreni, 29 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'te Tarzan Meydanında düzenlenecek.

        (SC-Y)

        28.04.2017 16:36:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa