Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çaturoğlu, EVEDER'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Erdemir Vakfı ve Erdemir Emekliler Derneğini (EVEDER) ziyaret etti.

        Karadeniz Ereğli'nin Sivil Toplum Kuruluşlarından EVEDER'i ziyaret eden Milletvekili Faruk Çaturoğlu, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. EVEDER Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenay, yönetim kurulu üyeleri ve derneğin teknoloji grubundan da yetkili kişilerin bulunduğu ziyarette Başkan Şenay, 20 Nisan 2017 tarihinde İstanbul Pendik'te organize edilen 5. Uluslararası Çelik Endüstrisi ve Sektör İlişkileri Konferansına EVEDER'in de katıldığını belirtti. Şenay, yönetim kurulu üyeleri ve teknoloji grubu ile birlikte dernekten 13 kişinin Uluslararası Çelik Endüstrisi konferansında yer aldığını, 1 gün süren etkinliğin çok verimli geçtiğini ifade etti.

        EVEDER'in çalışmalarını takip ettiğini dile getiren Çaturoğlu, Dernek Başkanı Bahattin Şenay, yönetim kurulu üyeleri ve teknoloji yetkilileriyle bir süre teknik ve gündemdeki konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

        Derneğin Başkanı Bahattin Şenay, Milletvekili Çaturoğlu'nun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        (VK-OA-Y)

        27.04.2017 17:41:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa