Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayalini kurduğu akülü tekerlekli sandalyeye kavuştu

        (Fotoğraflı)

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki bedensel engelli Ahmet Ankız'a Kaymakam Ömer Coşkun tarafından hayalini kurduğu akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

        Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu bedensel engelli olan ve tek başına yaşayan Ahmet Ankız, Kaymakam Ömer Coşkun'dan köy ziyaretinde kendisine akülü tekerlekli sandalye istedi.

        Kaymakam Coşkun, Ankız'a verdiği sözü tutup, akülü tekerlekli sandalyeyi aldı. Engelli Ahmet Ankız'ı Küçükçınar Köyü'ndeki evinde ziyaret eden Kaymakam Coşkun, akülü tekerlekli sandalyesini hediye etti.

        Hayalini kurduğu akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmanın sevincini yaşayan Ankız, "Akülü araç sayesinde artık köyde daha rahat dışarı çıkabileceğim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

        (ELF-Y)

        25.04.2017 13:36:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa